Перший туристичний форму відбудеться цього тижня у Тернополі

Опубліковано:
19 Березня, 2018

Туристична асоціації Тернопілля, Тернопільська міська рада та Туристично-інформаційний центр Тернополя запрошують представників туристичної галузі до участі у першому Тернопільському туристичному форумі, який відбудеться 23 березня у нашому місті за адресою: вул. Івана Франка, 8 (Палац кіно). Свою роботу форум розпочне о 10.00.

Головне гасло заходу – «Від ініціатив до дії».

Організатори ставлять перед собою мету – створити платформу для спілкування та обміну досвідом між кращими представниками індустрії гостинності міста, дискусій про інноваційні підходи на ринку, залучити якомога більшу кількість представників органів місцевого самоврядування, комунальних закладів і установ міста (музеї, заклади культури та освіти), підприємців туристичної галузі, громадські організації.

null

Учасники форуму обговорюватимуть актуальні питання під час панельних дискусій:

  • Міський туризм в умовах турбулентності. Тренди туристичного сезону 2018»
  • Розвиток туристичного бренду міста. Потенціал конкурентності і новизни
  • Успішні приклади підприємництва в туризмі
  • Гастротуризм як продукт туристичної галузі міста. Право на визнання
  • Як використовувати інструменти networking? Інноваційність, як умова виживання: рекомендації і пропозиції учасникам TTF – 2018.

На завершення роботи форуму учасники заходу виокремлять низку рекомендацій і головних побажань щодо розвитку туристичної галузі. Модератором конференції буде керівник Туристичного інформаційного центру  Тарас Ковальчук.

Участь у Форумі безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeK7gWvg20UH2HnC9o97MaMhb9y6rem9QFanqIFupYHAfekiQ/viewform?c=0&w=1

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: