Ситуація на дорогах Тернопільщини під контролем шляховиків (Відео)

Опубліковано:
18 Березня, 2018

Для оперативного подолання наслідків циклону на замовлення обласної дорожньої служби задіяно техніку підрядних організацій «Тернопільський облавтодор», «Техно-Буд-Центр», «Авакс-Проф» та «Глобал Білд Інженіринг». З ночі і до тепер на дорогах працює 118 одиниць техніки, з яких  65 – піскорозкидачі, 20 бульдозерів та автогрейдерів. Більше 100 шляховиків виконують ручну посипку складних ділянок доріг (спуски, підйоми, круті повороти).

Читайте також

У Тернополі хочуть побудувати нову дорогу на 4 смуги
Офіційно: Обмеження руху транспорту на Тернопільщині не буде

Нагадаємо, розчищення автошляхів та посипка протиожеледними сумішами здійснюється на дорогах державного та місцевого значення.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області звертається до всіх водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом. Зважати на прояви негоди та не виконувати ризикованих маневрів. Якщо у вашого автомобіля досі літні шини – не вирушайте у дорогу.

Особливо це прохання стосується водіїв фур, які часто не можуть виїхати на складні ділянки доріг через перезавантаженість транспортного засобу, та блокують автомагістралі.

Наголошуємо, що на території Тернопільщини є місця відстою для автотранспорту, детальніше їхнє розташування можна прочитати ТУТ. Також, додатково обладнано ще 12 спецмайданчиків при в᾽їздах на територію Тернопільщини.

В разі, якщо вам потрібна інформація про стан проїзду автошляхами Тернопільщини, у Службі автомобільних доріг цілодобово працює диспетчер. Звʼязатись з яким можна за номером телефону: (0352) 52-65-32.

Циклон не відступає і зараз. Дорожники продовжують роботи з розчищення та посипки автомобільних доріг області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прибирання, #сад, #сніг, #тернопіль, #тернопільські новини, #циклон
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: