Повідомлення про викрадення запчастин зі складського приміщення приватного аграрного підприємства  поліцейські отримали близько о пів на шосту ранку 15 березня. Машину зловмисників, яку описали постраждалі, вже через декілька хвилин в центрі Кременця зупинили патрульні. Автівка марки «Крайслер»  була на номерах болгарської реєстрації. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Читайте також

В Тернополі масово обкрадають автівки

злочинУ транспортному засобі правоохоронці знайшли 30 насосів і 2 редуктори до сільгосптехніки. В салоні автівки перебували водій – житель Виноградівського району та двоє пасажирів із Тячівщини (31-річний та 23-річний чоловіки), що на Закарпатті. Останні й проникли на територію приватного підприємства, пошкодили навісний замок на дверях складського приміщення і винесли запчастини до сільгосптехніки. А от кермувальник каже: про те, що перевозив крадене, навіть не знав, бо ж йому розповіли, що комплектуючі – куплені та попросили їх перевезти. Так це чи ні – правоохоронці перевіряють. Під час досудового розслідування також з’ясувалося, що один зі зловмисників займається реалізацією таких комплектуючих і раніше мав ділові контакти з керівником аграрного підприємства. Щоправда, тоді чоловіки не зійшлися в ціні і закарпатець поїхав додому ні з чим.

Зловмисників затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Їм  вручено підозру про вчинення правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 ККУ, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: