В Києві молодики влаштували погром в супермаркеті (Відео)

Опубліковано:
16 Березня, 2018

Вчора в супермаркеті «Ашан» на вулиці Берковецькій в Києві сталася незвичайна пригода: спочатку дівчата розгромили в магазині вітрини, а після цього невідомі хлопці напали на прибулих правоохоронців, – пише ZIK.

Про це повідомляє Київ оперативний на своїй сторінці у Facebook.

«Все почалося з того, що дівчата (близько 16-17 років) почали бігати по магазину і ламати вітрини. Охоронці зробили їм зауваження і тут з’явилися хлопці, які почали битися з охоронцями. Останні затримали молодих людей і викликали поліцію», – йдеться в повідомленні.

Але і на цьому все не закінчилося. Після того, як приїхали поліцейські, вони попросили охоронців відпустити бешкетників, але затримані були занадто імпульсивними і згодом почали нападати на поліцію. Пізніше їх все-таки затримали.

Коли правоохоронці виводили хлопців з магазину, на вулиці вже стояла компанія друзів затриманих, які почали відбивати друзів у поліції.

Читайте також: На трасі Київ-Чоп затримали автівки з 29 молодиками з битами, ножами і балаклавами

Обережно! Ненормативна лексика!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #київ, #супермаркет
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: