Одесит влаштував стрілянину з вікна по перехожих (Відео)

Опубліковано:
15 Березня, 2018

Чоловік цілився по перехожих та автомобілях. В одне авто він все-таки потрапив, а перехожого від кулі врятувало дерево. Причину стрілянини одесит пояснити не зміг.

В Одесі п’яний чоловік у вівторок, 13 березня, стріляв з рушниці по перехожих та автомобілів з вікна власної квартири. Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області, передає Ukr.Media.

В результаті стрілянини ніхто не постраждав. Свідки заявляють, що чоловік цілився в напрямку людей, однак промахнувся і потрапив в дерево і машину.

До правоохоронців звернулася жінка, яка повідомила, що з вікна квартири на другому поверсі будинку на вулиці Гайдара невідомий чоловік стріляє по перехожих та автомобілях. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група.

Зброю у 33-річного порушника було вилучено. Стріляв він з власної зареєстрованої гладкоствольної рушниці. Але навіщо це робив – не зміг пояснити.

Правопорушник був доставлений у відділ поліції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #вікно, #злочин, #одеса, #стрільба
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: