Сьогодні, 15 березня, відбудеться батл серед молодих гуртів «Koza Music Battle»

15.03.2018 11:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

З 15 березня у арт-барі «Коза» розпочинається традиційний конкурс серед кращих молодих гуртів країни «Koza Music Battle». Впродовж декількох тижнів конкурсанти змагатимуться за головний подарунок – виступ на музичному фестивалі «Файне Місто» та грошовий подарунок.

За результатами розгляду заявок, у І батлі змагатимуться гурти зі Львова, Хмельницького та Тернополя. Початок їх виступів о 19.30 год. у барі «Коза». Вхід вільний.

Гурт «Покидьки» з м.Львів. Засновані у 2016 році, грають у стилі блюз/ Блюз-рок/ Рок'н'рол.  Хлопці кажуть, що натхнення приходить від сигаретного диму та пляшок з-під пива.

null

Дует «BananaBus» з Хмельницького виступатиме під номером 2.  Грають у жанрі Rock'n'roll.  

null

«Будь-хто може узяти хоч лопатний цівок, пару саморізів, натягнути струну, і зіграти рок н ролл. У цьому весь сенс - жити гучно, грати гучно і не заморачуватись», - кажуть вони.

Гурт «TapplingImpact».  Всі хлопці з різних міст, але їх об’єднав файний Тернопіль і спільна доля. Грають Experimental Thrash Metal. Кажуть, що за допомогою цього стилю можна передати найбільше енергії, а також її отримати, що і є натхненням.

null

Гурт «Бетон» із м.Львова.  Як розповідають про себе учасники, їх троє дорослих чоловіків, котрі люблять і грають панк-рок.

null




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі