В Тернополі затримали злодія, який крав акумулятори з вантажівок (Відео)

Опубліковано:
15 Березня, 2018

Всього за місцям крадій встиг поцупити 10 акумуляторних батарей з п’яти вантажних автомобілів. Перші скарги правоохоронці почали отримувати  наприкінці січня. Всі крадіжки відбувалися вночі, коли транспорт стояв припаркований на автостоянках. З однієї вантажівки зловмисник знімав одразу дві батареї. 

Злодія правоохоронці розшукали. У всіх подібних крадіжках простежувався його «почерк». Ним виявився житель Тернополя 1981 року народження. На злочин чоловік пішов, бо хотів підзаробити. Батареї продавав, виручавши за кожну трохи більше тисячі гривень. Хоча вартість не нового акумулятора для вантажного автомобіля коливається від двох до п’яти тисяч гривень.

В поле зору правоохоронців тернополянин потряпляє вперше.  Чоловікові уже оголосили підозру відповідно до статті 185 частин 1,2 та 3 ККУ. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: