Поліція Києва викрила бордель на вулиці Великій Васильківській. “Ми затримали відвідувачів закладу й організатора – 25-річну уродженку Сумської області, яка винайняла квартиру та облаштувала її ліжками. Далі підшукала дівчат, котрі надавали чоловікам інтимні послуги за гроші. Бордель був замаскований під салон з надання послуг еротичного масажу. При цьому організатор активно рекламувала його в мережі Інтернет, де переважно й шукала клієнтів”, – повідомляється на сайті поліції.

Сексуальні послуги надавали п’ятеро жінок віком від 20-ти до 30-ти років. На них склали адмінпротоколи за ст. 181-1 (Заняття проституцією).

Порушено кримінальне провадження за частиною 2 статті 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України. За вчинення такого правопорушення затриманій жінці загрожує до п’яти років позбавлення волі.       

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бордель, #київ, #проституція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: