На Тернопільщині в одному з банків не дорахувались понад 7 млн грн

Прокуратурою Тернопільської області здійснюється процесуальне керівництво  у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.5 ст. 191 КК України (Привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, якщо вони вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою) стосовно керівника одного із відділень банків, розташованого у м.Тернополі.

Встановлено, що ревізори в одному з банків виявили нестачу понад 7 млн грн, майже 70 000 $, 17 630 Євро і повідомили про це правоохоронців. Частину коштів – 3,5 млн грн працівники цієї  фінансової установи повернули після приїзду у банк поліцейських.   Наразі перевіряється версія причетності до зникнення понад 6 млн грн керівника  відділення та її співпраці з особами, що займаються незаконною торгівлею іноземною валютою.  Розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Прес-служба прокуратури Тернопільської області  

Коментарі