У школі на Тернопільщині побилися учні, вчителі та батьки

13.03.2018 23:14   Джерело: Сегодня
Опубліковано : Новини Тернопілля

Вчитель історії Зиновій Лотоцький із струсом мозку опинився в лікарні. Скрін з  відео ТРК Україна.

Тернопільські правоохоронці розслідують небувалий інцидент, внаслідок якого в лікарні зі струсом мозку опинився вчитель історії, а шкільний психолог – із синцями. Що ж насправді сталося у навчальному закладі в селі Озерна Зборівського району, з’ясовували журналісти «Сегодня».

Шкільний психолог Оксана Ковалисько погодилася розповісти деталі цієї історії. За її словами, вона розмовляла з 11-класниками, які побилися на перерві. Раптом до кабінету зайшов вчитель історії почав випихати дітей з класу. За дверима психолог почула нецензурщину.

- Я почула, як пан Лотоцький обзиває дітей,- каже Оксана Зіновіївна. – Потім він зайшов до класу, а я вийшла, аби подивитися, що з тими дітьми, які за дверима. У відповідь почула образливі слова на свою адресу та - стусани.

Психолог запевняє, що побив її вчитель історії. Натомість його самого на роботі немає – перебуває у травматології із забоями. Медики кажуть, що стан його середньої важкості, в педагога – струс мозку та забої м’яких частин обличчя.

Сам же вчитель запевняє, що його побив батько одного із учнів після того, як він зробив йому зауваження. Мовляв, навіть не встиг зрозуміти, що трапилося, настільки все було швидко – перед школою чоловік під’їхав до нього на автомобілі, кілька разів вдарив і в того запаморочилося у голові.

Наступного дня вчитель історії Зиновій Лотоцький написав заяву у поліцію.

А от психолог переконує, що конфлікт затіяв саме її колега і додає, що вчитель був нетверезим.

Директор школи, своєю чергою все заперечує, каже, що у пана Лотоцького був високий тиск, тому обличчя було червоне.

Врешті, у поліції розпочали одразу два кримінальних провадження – заяви про побиття написали обидва педагоги.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Сегодня  

Коментарі