Тернополянин Тарас Радь став наймолодшим чемпіоном Паралімпійських ігор-2018

Опубліковано:
13 Березня, 2018

Спорстмен із Тернополя Тарас Радь став наймолодшим чемпіоном Паралімпійських ігор. 13  березня він здобув першість та приніс четверте «золото» для збірної.

Як повідомляють в Національному комітеті спорту інвалідів України, 18-річний дебютант Тарас Радь виявився єдиним представником України в біатлонній чоловічій гонці на середній дистанції (12,5 км) серед сидячих спортсменівПісля двох вогневих рубежів він став лідером, але перевага над американцем Соулем рівнялася тільки 2,1 секунді. Проте, два неточні постріли американця на наступному рубежі дали змогу тернополянин збільшити перевагу до 34,5 секунд.

Відзначив успіхи Тараса Радя на своїй сторінці Президент України Петро Порошенко:

«Неймовірно! 18-річний Тарас Радь здобув для України ще одну золоту нагороду! Він став наймолодшим чемпіоном в історії українських зимових паралімпійських видів спорту. Вітаємо Тараса, а також Ігоря Рептюха, який здобув «срібло» та Людмилу Ляшенко із «бронзою». Молодці!», – йдеться на сторінці Петра Порошенка.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паралімпіада, #радь, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: