Тернополяни невдоволені, що у громадському транспорті відсутній контроль оплати проїзду

Опубліковано:
13 Березня, 2018

Тернополяни невдоволені, що у громадському транспорті відсутній контроль оплати проїзду. Голова Тернопільської міської організації «ДемАльянс» Oleg Synovets на своїй сторінці написав про те, що за неоплачений проїзд нікого не штрафують попри те, що це анонсували у міській раді і у багатьох ЗМІ:

«Пригадуєте новину 2 тижневої давності на офіційному сайті ТМР, що з 1 березня усіх пасажирів, які не матимуть квитка, роздрукованого з валідатора, штрафуватимуть у 20-ти кратному розмірі? Десятки ЗМІ підхопили цю новину і написали статті, але це виявилося БРЕХНЕЮ! Подав запит і виявилося, що жодного пасажира не було оштрафовано.

На справді мені прикро не за цей конкретний випадок (відсутність штрафів), адже це лише капля в морі всієї брехні, яка вливається в інформаційний простір з начебто офіційних джерел», пише Oleg Synovets.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #контролер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт. квиток
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: