Народний депутат України Михайло Головко вислухав проблеми людей в районах Тернопільщини

Опубліковано:
13 Березня, 2018

Народний депутат України Михайло Головко провів особистий прийом громадян у Ланівцях, а також зустрівся з мешканцями Скалатської громади, – пише Часопис.

«У Ланівцях надійшло декілька колективних заяв та безліч особистих, – каже Михайло Головко. – Найбільше скарг на несправедливу пенсійну реформу та прохань фінансової допомоги на лікування. Також поступили пропозиції щодо внесення змін в чинне законодавство. По всіх заяв направлю депутатські звернення та запити у відповідні інстанції».

Lanivci 32178

У Скалатській громаді більшість скарг надійшли від педагогів музшколи, спортшколи та педагогів загольносвітніх шкіл на те, що зняли надбавки. Як виявилося вся причина в тому, що орендну плату з місцевих кар’єрів забрали у громади в держбюджет – 75%, а ще 25% в обласний бюджет. В результаті громада втратила понад 8 млн. грн.

«По цих проблемах направлю депутатські звернення у відповідні інстанції. Якщо це дійсно децентралізація, то потрібно податки залишати на місцях, а не лише видатки вішати на громади без фінансового забезпечення», – наголосив народний обранець Михайло.

28783318 1515489765216324 34539933720903680 n

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #головко, #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: