27-річна дніпрівчанка у Тернополі розгорнула бізнес із надання інтимних послуг. Повії були із Дніпроджержинська, 1994 та 1996 років народження. Анкети та фотографії дівчат, які готові обслуговувати клієнтів, жінка виставила на одному із сайтів. Там ж розмістила і номери мобільних, за якими було замовити сексуальні послуги. Для роботи дівчат сутенерша винайняла дві квартири.

За деякий час організатор сексуальних послуг вирішила розширити власний бізнес регіонально. Вона найняла ще одного адміністратора, 57-річну жінку, яка стежила і координувала роботу повій на Івано-Франківщині. Дівчата кілька неділь працювали на Тернопільщині, а тоді кілька – в сусідній області.

Читайте також

Теребовлянка організувала у Тернополі секс-бізнес
У Тернополі молода мама займалась сутенерством
Під час «оперативної закупки» тернопільські правоохоронці затримали групу повій (Відео)

Послуги «дівчат по виклику» мали різні розцінки. Інтим в їхніх апартаментах вартував 1200 гривень. Якщо квартиру чи готель винаймав клієнт, то ціна зменшувалася до тисячі, але замовнику доводилося оплачувати 150 гривень за таксі. Із сутенершою працівниці ділились порівну – 50 на 50. Обумовлену суму вони перекидали на вказаний банківський рахунок.

У помешканнях заробітчанок правоохоронці провели санкціоновані обшуки та вилучили мобільні телефони, сім-картки, банківські картки, письмові записники та гроші. Вирішується питання про затримання як сутенерші і її помічника-адміністратора. Жінкам інкримінують статтю 303 частини 2 ККУ – Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією, вчинені щодо кількох осіб або повторно, або за попередньою змовою групою осіб. Їм загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проституція, #сутинер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: