Молоді винахідники з Тернопільщини – надія нації

Опубліковано:
11 Березня, 2018

Відбувся фінал і підбиття підсумків Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище» під гаслом «Збережемо енергію- збережемо Планету». Він проходив у Національному еколого- натуралістичному центрі Міністерства освіти і науки України. Успішно представили Тернопільщину учні та вихованці закладів загальної середньої та позашкільної  освіти. Дипломом ІІ ступеня в номінації «Проект Моє енергетичне рішення» нагороджений десятикласник Заводської ЗОШ І-ІІІ Чортківського району Анатолій Грабець за роботу «Конструкція кривошипно-шатунної міні-електростанції».

Учень 6 класу Бережанської гімназії ім. Богдана Лепкого Сергій Єрохін нагороджений дипломом ІІІ ступеня у номінації «Інформування суспільства – пропаганда енергоефективності». Такої ж відзнаки удостоїлася дев’ятикласниця Улашківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Чортківського району.

Переможців нагороджено цінними подарунками від організаторів і спонсорів Всеукраїнського конкурсу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #винахід, #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школяр
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: