На яскравій виставі про податки, поліцію та народ у Тернопільській філармонії був аншлаг (Фото)

11.03.2018 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

Збільшення податків у поліцейській державі - які можуть бути наслідки? Таку казку-балет з політичним підтекстом за твором італійського письменника Джані Родарі показали публіці у Тернопільській філармонії 7 березня. Балет "Чіполіно" на музику Арама Хачатуряна керівник балетної студії "Перлина" Тернопільскої обласної експериментальної школи мистецтв ім. І. Герети керівник колективу старший викладач-методист вищої категорії, завідувач відділеням хореографії ТОКЕКШМ Світлана Рудак поставила до урочистої дати 20 річчя "Перлини". Усього у постановці задіяно 50 учнів різного віку. Головні ролі виконали учні старших класів: Чиполіно - Микола Голодрига, Редиска - Христина осип, граф Вишенька - Костянтин Олійник, Груша - Вікторія Лазарюк, Морква - Марія Дишлюк, принц Лимон - Анастасія Вовк, сеньйор Помідор - Софія Пиріг, Гарбуз - Світозар Радковський. Чудові костюми пошиті майстрами по костюмах Ганною Рудак та Наталією Коваль.

Глядачі розповідають про свої емоції, Оксана Купецька: "Сьогодні була на постановці "Чіпполіно", я в шаленому захваті!!! Це титанічна праця, височенна майстерність, величезна фантазія, безмежна любов до дітей і до своєї справи, і просто море позитиву!!! БРАВО, балетна студія "Перлина" і її керівник Светлана Рудак!!!!!!!! Натхнення і подальших творчих шедеврів!!!", Ірина Карбовська: "Дякуємо за знову неперевершену гру, танці та емоції !! Всі мої запрошені гості пішли з балету дуже задоволені! Школі мистецтв бути!!".

Свою виставу колектив "Перлини" успішно представив на гастролях Тернопільщиною. Нещодавно "Перлина" привезла у школу кубок за друге місце у престижному столичному конкурсі.

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Ірина Карбовська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі