Як дорогих жінок вітають дорогі чоловіки – знають в одному агентстві

Опубліковано:
8 Березня, 2018

Схоже на те, що певна частина українців, тих, що там – на «горі» (не плутати з горем), заблукали чи то зависли (послуговуючись професійним терміном програмістів) у часовому просторі. Попри них зашпортались і в НАЗКа (Національне Агенство з питань запобігання корупції).  Бо ж як можна, напередодні свята одночасно вітати і нагадувати про декларації?

Виходить, можна. Вражає інше: як агентство відкрито продемонструвало свою обізнаність у подарунковій сфері. Поміркуйте самі…

“Дорогі жінки, Національне агентство вітає вас із прийдешнім святом весни та краси! І нагадує: якщо Ваш коханий подарує Вам золоту каблучку, вартість якої перевищує 8 810 гривень, не забудьте вказати її в декларації за 2018 рік у розділі: “Доходи, у тому числі подарунки”, – йдеться в повідомленні.

НАЗК також зазначає: “якщо Вам пощастило ще більше і ваша нова каблучка виблискує діамантом вартістю більше 88 100 гривень, дозвольте нам порадіти за Вас – повідомте НАЗК про суттєві зміни у Вашому майновому стані до 18 березня”.

“Якщо ж справи у вашого чоловіка у минулому році йшли набагато краще, ніж у країни загалом, і він подарував Вам цілий ювелірний гарнітур, вартість якого перевищує 176 200 грн, не забудьте також похвалитись ним наступного року й у розділі “Цінне рухоме майно” декларації”, – попереджає НАЗК декларантів.

Не знаю як вам, а мені особливо «припало» до душі ось це речення: «Якщо ж справи у вашого чоловіка у минулому році йшли набагато краще, ніж у країни загалом…» . Читаю і дивуюсь. Навіщо так відкрито шифруватись? Це ж у яких таких чоловіків можуть бути справи кращими, ніж у країні? Відразу закрадається сумнівна думка: «Шановні, а які це такі Справи?». І раптом мене осяяло! Перше слово! Ось де собака зарита:«Дорогі жінки». Це ж як два на два чотири. Мова про «дорогих» у значенні багатих. А дорогі жінки, зазвичай, бувають у дорогих чоловіків. Питання наступне. Навіщо зайвий раз  дратувати звичайних «не дорогих» жінок, та й не тільки їх, отими золотими закаблучними цінами тоді, коли простий люд ледь животіє, і, здається, вже й не в силі зводити кінці з кінцями… Невже не можна було оприлюднити цей «дорогий» перелік поміж своїх «дорогих» людей в кулуарах?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #свято, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: