Протест теребовлянських волонтерів (Фото)

07.03.2018 17:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Віктор Аверкієв

7 березня 2018 року волонтери ГО «Теребовлянська вежа» звернулись до голови Теребовлянської РДА, як до представника Президента України в своєму районі, та віддали йому свої волонтерські нагороди за підписом голови держави через свавілля влади в столиці 3 березня цього року.

Звернення-протест зачитала волонтер Оксана Стадник: «У зв’язку з останніми подіями , що відбулися в Києві 03.03.2018 року піл Верховною Радою, коли було побито ветеранів війни, керівництво держави остаточно показало своє ставлення до українського народу. Тому волонтери ГО «Теребовлянська вежа» повертають відзнаки Президента України за гуманітарну участь в антитерористичній операції. Волонтери, як і більшість українців, не бажають жити в поліцейській державі, коли представники правоохоронних органів мають право знущатися над людьми та ще й отримувати нагороди за побиття українців.»

Ця коротка зустріч з головою Теребовлянської РДА паном Юрієм Ништою відбулася в вестибюлі приміщення у толерантній формі та без зайвих особистих звинувачень. Волонтери таким чином висловили свою позицію голові РДА щодо дій сучасної влади та залишили свої відзнаки.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Олег Капуста


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі