У міськраді затвердили список капітальних ремонтів об’єктів благоустрою у Тернополі

07.03.2018 08:43   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

На черговому засіданні виконкому в Тернополі затвердили список ремонтів та реконструкції об’єктів благоустрою на 2018 рік. У списку ремонт вулиці В.Чорновола (ділянка від вул. І.Франка до вул. Б.Хмельницького), підпірної стінки на вулиці Миру (ділянка від буд. № 13 до буд. №12 навпроти Храму Перенесення Мощей Святого Миколая).

Читайте також

У міській раді оприлюднили список, де капітально відремонтують тротуари у Тернополі
Список доріг, які відремонтують цього року у Тернополі

Також буде розроблено схему та проведено дорожні роботи з організації дорожнього руху на ділянці перехрестя вул. Медової – вул. Танцорова – вул. Патріарха Мстислава.

Окрім цього, на вулиці Академіка О.Брюкнера влаштують пішохідну зону, а на вулиці Танцорова планують провести заміну покриття тротуару фігурними елементами мощення (ділянка від вул. Медової до території КП «Тернопільводоканал»).

Як повідомляє міський голова Тернополя Сергій Надал, на проведення капітального ремонту об’єктів благоустрою у 2018 році передбачається майже 15 млн. грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі