Тернопільська співачка Ірина Новомлинська – нова учасниця популярного українського гурту (Фото)

Опубліковано:
7 Березня, 2018
Популярний український гурт SELFY поповнився новою учасницею. До Дані і Тані приєдналася нова солістка – тернополянка Ірина Новомлинська. Про те, як потрапила в гурт і чому в житті обрала музику – в інтерв’ю виданню Тelegid, – пишуть Тернополяни.

На питання, як я потрапила в групу SELFY, відповідаю, що мені просто сильно пощастило! Всі пазли долі склалися так, що мене помітив продюсер Олександр Яременко та, на щастя, мій вокал і артистичні дані вразили цього гуру музики. Тепер я – частина команди, дівчата з групи тепло мене прийняли. Думаю, ми спрацьовуватимемо, і в майбутньому SELFY чекає ще більший успіх!

Мої подружки, дізнавшись, що я співаю в SELFY, сказали, що тепер повністю мене втрачають! Дійсно, у нашого колективу насичений гастрольний графік, тому буде складно викроїти хоча б хвилинку для зустрічей з друзями. Мені як дівчині завжди хочеться більшого, а я та ще дівчина. (Сміється.) Я хоч і ставлю перед собою колосальні цілі, але завжди доводжу справу до кінця і насолоджуюся успішним результатом.

Одного разу в школі до мене підійшов хлопчик, який мені дуже подобався, але коли він зі мною заговорив, то перестав мене цікавити взагалі. З тих пір я засвоїла важливий життєвий урок: не варто робити висновки про людину, поки не поспілкуєшся з ним і не дізнаєшся його ближче. Зовнішність оманлива, а головне в людині – внутрішній світ.

Мені багато хто говорить, що я красива, але я все одно вважаю, що досконалість не має меж, і прагну бути ще кращою. Піклуватися про свою зовнішність і залишатися привабливою – обов’язок кожної дівчини. Коли мені сумно, обов’язково згадую, що тепер я учасниця мегакруто групи SELFY. Коли сумувати, навіщо? Адже попереду у нас стільки всього цікавого, класного і феєричного. Тільки позитивний настрій в житті і в творчості!

Чи можу я першою підійти до вподобаного хлопця? Ну … зазвичай я так і роблю. (Сміється.) Чоловіки зараз як діти – боязкі і сором’язливі поруч з красивою і впевненою в собі дівчиною. Ось і доводиться брати ініціативу в свої руки. 

Одного разу на уроці математики зрозуміла, що модні журнали мене цікавлять більше, і я хочу займатися творчістю, а не точними науками. Математика для мене нудна, зовсім інша справа – музика: я співаю і отримую задоволення.

Щасливою ​​мене робить передчуття чогось нового. Люблю сюрпризи, несподіванки, авантюри, незаплановані події і різні круті віражі цього прекрасного життя!

DSC_8240.jpg

Нагадаємо, раніше Ірина Новомлинська неодноразово була помічена в компанії дівчат із SELFY на світських вечірках у столиці. Крім того, вона знялася в кліпі гурту під назвою “Обійми”:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гурт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #новомлинська, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: