Священик з Тернопільщини розпочав 16-тиденний місійний тур для українських заробітчан в Італії (Фото)

Опубліковано:
4 Березня, 2018
Днями священик з Тернопільщини, Василь Баглей, відправився в Італію, аби в час Великого Посту, проводити для українських заробітчан духовні науки. Місійний тур триватиме 16 днів (до 12 березня), протягом цього часу заробітчани Генуї, Савонни, К’яварі та Рекко ближче пізнаватимуть Бога, – пишуть Тернополяни.

Отець Василь Баглей, відомий у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії УГКЦ, як проповідник і місіонер Божого Милосердя, не лише виголошуватиме духовні науки про Літургію, покаяння і молитву, але й зустрічатиметься з українською молоддю, жінками зі спільнот «Матері в молитві» та людьми старшого віку. У кожній станиці відбуваються різноманітні Богослужіння, Сповідь, Хресна дорога, зустрічі в малих групах, родинні зустрічі тощо.

— У рамках місійного візиту уже відбулося паломництво до Нерукотворного Спаса з Едесси у храмі св. Вартоломея міста Генуя та Свята Літургія у місті Савонна. Знаковим стало те, що Його Високопреосвященство, Архиєпископ Генуї та Кардинал Святого Престолу Анджело (Баньяско) спільно з українцями молився Хресну дорогу, — повідомляють в прес-службі Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ.

Довідка: о. Василь Баглей є сотрудником храму Успіння Пресвятої Богородиці смт. Козова (Тернопільщина). Право здійснювати уряд місіонаря Божого Милосердя священик отримав з благословення Святішого Отця Франциска, Папи Римського. З моменту отримання уряду проповідник регулярно проводить місії у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії та поза її межами, а прибув до Італії на запрошення о. Віталія Тарасенка, місцевого священика УГКЦ, вихідця з Тернопільщини.

ko3.jpg

ko5.jpg

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #баглей, #італія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #священик, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: