Жителька Тернополя хотіла облаштувати у селі Пробіжна Чортківського району водойму на земельній ділянці, наданій їй для ведення особистого селянського господарства. Причому жодного дозвільного документа на такі роботи тернополянка не мала.

Читайте також

Щуки Івачівського ставу опинились під прицілом тисячі гачків – ситуація критична, хижак у небезпеці (Відео)

Факт виявили співробітники Чортківської місцевої прокуратури. Це підтвердила і слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце події і виявила, що на території земельної ділянки, прилеглої до автозаправної станції три екскаватори риють котлован. Там здійснювалися роботи щодо зняття верхнього родючого шару ґрунту. Для цього бульдозерну техніку жінка винайняла аж зі столиці, працювала спеціальна помпа для відкачування води. Коли прибули правоохоронці, там уже був викопаний котлован у формі трикутника розміром 45/40/70 метрів та глибиною 3 метри.

Порушення кваліфікували згідно статті 239 ККУ- забруднення або псування земель. Розпочато досудове розслідування. Вирішується питання щодо накладення арешту на транспортні засоби.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #арешт, #водойма, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: