Три квартири на БАМі та масиві Канада обікрали грабіжники всього лише за кілька днів. Планували ще й четверту крадіжку, однак, відчиняючи вікно, ненароком скинули вазонок і гучний звук розбудив господиню квартири. Крали переважно гроші, коштовності та невелику побутову техніку. З квартир обирали ті, що розташовані на перших поверхах. На крадіжку, як правило, йшли вночі або  в робочий час. Чи вдома господарі – перевіряли, продзвонюючи квартиру та кидаючи у вікна камінцями. 

Читайте також

Вкрала дорогі парфуми, щоб перепродати їх на ринку
В Козівському районі пенсіонера обікрали циганки

Злочинний дует затримали, коли чоловіки намагалися виїхати за межі Тернопільської області. Злодіями виявились уродженці Грузії 1997 та 1990 років народження. Обоє уже притягувалися до кримінальної відповідальності та відбували покарання за майнові злочини у своїй державі. Грузини їздили містами Київської, Франківської, Львівської та Тернопільської областей і знімали там подобово квартири. Після кожного злочину виїжджали, щоб перечекати, а тоді знову поверталися та продавжували красти. Крім цього, в одного з крадіїв були документи на перебування в Україні були протерміновані. Івано-Франківська міграційна служба прийняла рішення про примусовий виїзд, та грузин його не виконав.

Злодіїв перевіряють на причетність до інших крадіжок. За скоєне їм загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: