Найпоширеніша соціальна мережа приготувала сюрприз українцям

Опубліковано:
2 Березня, 2018

22 лютого 2018 стався черговий збій в роботі Facebook і Instagram. Цікаво, що сталося це на тлі новини про встановлення компанією Марка Цукерберга серверів на території нашої країни. Завдяки чому швидкість соціальної мережі “збільшиться чи не у 100 разів”, – пише Знай.

Журналісти підрахували, які ще будуть переваги від такого присутності серверів Fb в Україні.

Якщо коротко, то, крім збільшення швидкості, майже ніяких. Справа в тому, що компанія не буде відкривати окремий офіс або хоча б дата-центр з власним серверним обладнанням. Натомість українські телекомунікаційні компанії будуть надавати свої майданчики в оренду.

Відомо, що Facebook вже підписала договори з “Тріоланом” (і вже розмістила сервери в Києві та Харкові) і “Мережа “Ланет”. Також тривають переговори з “Укртелекомом” і “Волею”.

У ЗМІ можна зустріти кілька основних версій переїзду. Перша — в Україні збільшилася кількість користувачів (до 13 млн), тому їх доцільніше обслуговувати їх території. Друга — компанія реалізує стратегію щодо зберігання персональних даних саме всередині країни.

Ще один момент. “Якщо раптом станеться збій у роботі сервера, від цього постраждають тільки користувачі України, і то частково”, — пишуть журналісти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #facebook, #мережа, #сервер
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: