Марс під загрозою зараження від Земних бактерій які летять з Tesla Roadster

Опубліковано:
1 Березня, 2018

Американські фахівці висловили своє побоювання через те, що перед відправкою в глибини відкритого космосу автомобіль Tesla Roadster піддавався процедурі очищення, через що він може доставити на Марс земні бактерії, – пише kiber-news.

Вчені з США стурбовані тим, що якщо на Марсі присутні будь-які форми життя, їх існування може виявитися під загрозою в разі падіння Tesla Roadster на поверхню Червоної планети. Фахівці впевнені, що земні бактерії можуть стати смертельною загрозою для живих організмів на Марсі, якщо такі є, так як вони ніколи не взаємодіяли з біологічними зразками з іншої планети.

Експерти вважають,що в тому випадку, якщо земні бактерії виявляться сильнішими марсіанських мікроорганізмів, вчені втратять можливість отримання відомостей про біологічну оболонці Червоної планети, яка буде знищена раз і назавжди.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бактерія, #марс, #планета, #тесла
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: