Очільники ДІЯ та УДА зутрілися з послом Литви

Опубліковано:
28 Лютого, 2018

27 лютого 2018 р, у м. Києві, відбулась спільна зустріч посла Литви Марюса Януконіса з громадськими та військовими діячами України, – пише ДІЯ.

В рамках зустрічі обговорено поточну ситуацію україно – литовських відносин. Основною темою стала визначальна роль громадянського суспільства у переламних моментах історії України. Обговорено формати та методи співпраці у напрямах освіти, науки, мистецтва та оборони.

Адже неодноразово президент Литви Даля Грібаускайте заявляла: «Наші люди завжди тримають українців у своєму серці. Все, що відбувається в Україні, для нас надзвичайно важливо. Я хочу надіслати свої найтепліші почуття усім українцям від литовців. Ми стоїмо поруч з вами в усіх ваших викликах. І ми робимо усе, щоб допомогти вам».

Окремим блоком підняли питання загальнонаціональної системи територіальної оборони та військово-патріотичного виховання. На базі створеної робочої групи домовились про співпрацю в секторі безпеки з залученням військових аташе та послів іноземних країн, де вже побудована територіальна оборона за рахунок добровольчих формувань.

На зустрічі були присутні: Андрій Шараскін – Голова Правління ГО «ДіЯ», Сергій Ільницький – начальник штабу Української добровольчої армії, Тарас Стецьків – Голова коордради Форуму національної дії, Анатолій Кінах – Голова Антикризової ради громадських організацій України, Олесь Доній – президент Центру досліджень політичних цінностей, Михайло Харій – Голова організації «Центр трансформації України», Олена Білецька – Голова ГО «Жіноча варта».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дія, #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #посол, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: