25 разів тернопільських патрульних викликали без вагомих на те причин

Опубліковано:
27 Лютого, 2018

З початку року патрульні зафіксували 25 неправдивих викликів, які надійшли на спецлінію 102. Громадяни відволікали патрульних від основних службових обов’язків, повідомляючи про нібито серйозні проблеми. Полісмени змушені були реагувати на кожен випадок, однак згодом з’ясовувалось, що проблем насправді й не було.

Так, один з чоловіків повідомив про бійку, але коли полісмени оперативно прибули на місце події, жодної бійки не застали. Заявник у такий спосіб хотів помститися своїм кривдникам у яких він гостював. У нього виникла словесна перепалка з господарем. Заявник зізнався, що ніякої бійки не було.

На всіх заявників склали адмінматеріали за ст. 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик спецслужб, у тому числі поліції). Патрульні закликають поважати роботу патрульної поліції та безпідставно не зловживати повідомленнями на службу 102.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виклик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: