Тернопольські дітлахи більше не будуть бачити вечірню казку з Ірискою та Барбарискою?

Опубліковано:
26 Лютого, 2018

Улюблені ведучі «Вечірньої казки з Ірискою та Барбарискою» на каналі Тернопільського обласної телерадіокомпанії, які тернополяни знають як  ТТБ, поки що не знімають нові вечірні історії.

Ціле покоління дітей виросло з відчуттям добра від теплого сімейного дуету Людмили та Софійки Пиріг. Мама з донечкою створили чудові образи двух клоунес, які щовечора спілкувались з дітками про усе на світі, звичайно, що потім ішов мультфільм, але імпрези завжди були дотепні, корисні, пізнавальні і веселі.

Ця пара ведучих отримала рекордну кількість листів від глядачів зі всієї області. Діти знали – веселі Іриска і Барбариска живуть просто у будинку ТОДТРК, що на бульварі Шевченко. Усі зустрічі з ведучими завжди дуже емоційні – і дівчатка, і хлопчики намагаються обійняти своїх улюблених героїв. Як вплине реорганізація обласного телебачення чи знайдеться у Тернопільській філії суспільного мовлення місце для популярної вечірньої дитячої програми? Побачимо згодом. Барбариска та Іриска передають своїм улюбленим малятам привіт і кажуть, що нарешті знайдуть час для того, щоби знову перечитати усі листи своїх шанувальників.

null

Фото: Олена Мудра

 

null

Фото: Олена Мудра

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вечірня казка, #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пиріг, #телебачення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: