Боєць з Тернопільщини отримав важке поранення в зоні АТО

Опубліковано:
23 Лютого, 2018

Колишній учень Бережанської школи-інтернату, який рано залишився без батьків, учасник Євромайдану в Бережанах та в Києві, учасник російсько-української війни Олександр Кайгородов у зоні АТО отримав наскрізне поранення, – пише За Збручем.

Він втратив багато крові. Зараз Сашко знаходиться під наглядом медиків Харківського центрального військового госпіталю, повідомляє Репортер.

Як повідомила найближча родичка Олександра Кайгородова тітка Ганна, стан вояка нормалізується. Він проходить курс лікування під наглядом досвідчених лікарів та самостійно рухається на перев’язки.

У шпиталі Сашком опікуються волонтери Вікторія та Ярина. За підтримки колективу школи-інтернату і особисто директора Михайла Старка, колективу Бережанської гімназії і особисто заступника директора Світлани Обрин, а також небайдужих бережанців, вдалося зібрали та відправили допомогу для Олександра. Хто ще додатково може надати адресну допомогу для бережанського вояка – деталі про потреби за телефоном 097-533-20-29.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поранення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: