У міській бібліотеці-філії № 5 для дорослих відбуласяЛітературна свіча пам’яті: “День гніву. День болю. День смутку”,  присвячена Героям Небесної Сотні, які віддали свої життя за правду, свободу та незалежність своєї держави, і ціною своєї жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.

Своїми емоційними спогадами  поділилися учасники Революції Гідності Любомир Сарабун та Андрій Лесіцький. Поетичну сторінку та  лекторій “Філософія майдану” підготувала молодь осередку Правого Сектору.  Молоді поети-патріоти читали власну поезію, присвячену Небесній Сотні і тим, хто сьогодні зі зброєю в руках захищає Честь та Гідність України на Східному фронті.  Вшанувати пам’ять загиблих героїв прийшли студенти Галицького коледжу (куратори Оксана Гладчук та Наталя Куницька).

null

Фото із сайту бібліотеки

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бібліотека, #книга, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: