Тернопільська біатлоністка Олена Підгрушна поїхала на Олімпіаду-2018 лише, щоб пронести український прапор?

23.02.2018 14:43   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопілля
Жіночу естафету з біатлону на Олімпіаді в Пхенчхані тернопільська спортсменка Олена Підгрушна пропустить. Зрештою, як і будь-які інші гонки, - пишуть Тернополяни.

Читайте також

Сестра Олени Підгрушної здійснила мрію дитинства (Відео)
Олена Підгрушна розповіла, чому насправді розлучилася з Олексієм Кайдою

Тренерський штаб національної команди прийняв несподіване рішення — відмовитися від послуг досвідченої спортсменки та не включив її до складу на майбутню гонку. Також, на трасу не вийде ще одна із лідерів "жовто-синіх" Валя Семеренко.

Таким чином, збірну України на естафеті в Пхенчхані представлять Ірина Варвинець, Віта Семеренко, Юлія Джима і тернополянка Анастасія Меркушина. В такій же послідовності біатлоністки і вийдуть на трасу.

Виходить, що капітан жіночої збірної України з біатлону Олена Підгрушна, знана олімпійська чемпіонка, приїхала у Пхенчхань лише для того, щоб стати прапороносцем України на відкритті Ігор-2018? 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі