У жіночій збірній України з біатлону у Пхьончхані розгорівся скандал

Опубліковано:
22 Лютого, 2018

Олімпійська чемпіонка з біатлону 2014 року Валя Семеренко заявила у Facebook, що «не буде мовчати», – пише ZIK.

 

Українська біатлоністка Валентина Семеренко виступила з критикою тренера жіночої збірної України Уроша Велепеця, який не поставив її в естафету на Олімпіаді.

«Знаєте, вболівальники, у нас не команда, а просто ж***. Не вірте жодному слову, це просто брехня. Тренер навіть зборів не провів і не повідомив, чому так кинув мене. Ні Варвинець, ні Меркушина не потрапляли, всі гонки провели гірше за мене.

Так боляче і образливо, коли брешуть тобі в очі. Навіть Урошу (головному тренеру Урошу Велепецю – ред.) написала: проведіть збори, поясніть – він злякався, щоб ми його не побили. Він навіть сам сказав, що злякався. Ось так все коротко, але повірте, тепер я просто не буду мовчати. Прикро, боляче, як розбивають твою мрію, твою роботу!

А взяти Підгрушну, взяти Абрамову, як Урош і Олег Меркушин плескали в долоні, що у них вийшло їх викинути з команди, як було боляче на це все дивитися. А вони раділи! Коли було таке? При Хвостенко, при Петровій такого не було, щоб так наосліп за спортивним принципом кидали! Велепець з Меркушиним провели контрольну між Леною і Настею (Підгрушною і Меркушиною – ред.). Якщо вони відбиралися у естафету, могли і нам сказати, я мас-старт не бігла б, а відбиралася в естафету – все в хованку. Якби Лена не програла 25 секунд, і Віта не бігла б», – написала Семеренко в коментарях в групі UA: БІАТЛОН в Facebook.

Нагадаємо, в сьогоднішній естафеті на Олімпійських іграх-2018 в Пхьончхані українська збірна посіла 11-е місце. У складі української команди брали участь Ірина Варвинець, Віта Семеренко, Юлія Джима і Анастасія Меркушина. При цьому в четвірці не знайшлося місця олімпійським чемпіонкам Сочі-2014 Валі Семеренко та Олені Підгрушній.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олімпіада, #скандал, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: