В центрі Тернополя ножем поранили екс-депутата міської ради Ігоря Турського (Фото, відео)

Опубліковано:
22 Лютого, 2018

Щойно у центрі Тернополя нанесли ножові поранення чоловікові. Зі слів очевидців, це екс-депутат міської ради Ігор Турський, – повідомили в соціальній мережі журналісти телеканалу ІНТБ.

“НЕ плітка! Щойно в центрі Тернополя троє невідомих осіб, без попередження, нанесли ножове поранення Ігорю Турському (екс-депутату ТМР) та втекли.” – написала в одній із груп журналістка Тетяна Колесник.

null

Скрін з мережі Інтернет

Як розповідають очевидці на Театральному майдані у Тернополі, чоловік одягений в чорний одяг, підбіг до перехожого і замахнувся ножем у правий бік, посковзнувся і поранив перехожого в стегно. 

Очевидці кажуть, шо впізнали в постраждалому екс-депутата Тернопільської міськради Ігоря Турського. Першу медичну допомогу йому було надано до приїзду швидкої.

Очевидці кажуть, що нападник втік ще з іншими двома на автомобілі іноземного виробництва, вони розмовляли між собою російською мовою.

Більше деталей повідомляє 20 хвилин.

– Турського підрізали досить сильно, – пише на власній сторінці у “Фейсбук” побратим Ігоря Турського, теж екс-депутат міськради Іван Сороколіт. – У Центрі міста. Біля кафе “Лампа” (колишнє Ретро).

Ігор йшов за сином в школу. Я був поряд з ним. Ми йшли поруч. Підбігла істота ззаду, “пирнула” з всієї сили стегно ноги і побігла. Відразу не зрозуміли, що відбулось, пише Іван.

– Свідки кажуть, що істота зашпорталась, планувала наносити удар по-іншому і промахнулась, – пише пан Сороколіт. – Було кілька свідків цього всього. Кров ледь-ледь зупинив перехожий, наклавши джгут. Зараз Ігор на операції. Як я розумію – задіта аретрія.  “Конфліктів ні з ким, окрім самі знаєте з ким, вже більше року ні я, ні Турський не маємо”, – пише екс-депутат.

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ніж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підрізалиЮ поранення, #тернопіль, #тернопільські новини, #турський, #уентр
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: