Боляче і прикро: Валя Семеренко рознесла олімпійську збірну

Опубліковано:
22 Лютого, 2018

На Олімпіаді-2018 у Пхьончхані у склад збірної України на жіночу естафету не потрапила відома біатлоністка Валентина Семеренко, – пише Знай.

 

Спортсменка до останнього розраховувала на участь у гонці, а непотрапляння в естафетну четвірку зачепило її настільки, що вона не стримала емоцій у коментарях на сторінці UA:Біатлон у Фейсбук.

Семеренко наполягає на тому, що саме вона, а не Ірина Варвинець та Анастасія Меркушина, проходила за спортивним принципом, а тренери Урош Вєлєпєц та Олег Меркушин відчепили її.

Валентина також написала, що Урош Вєлєпєц проводив контрольне тренування між Анастасією Меркушиною і Оленою Підгрушною, в якому кращий результат показала Меркушина і тому вона потрапила в склад. Водночас, біатлоністка Семеренко дивується, чому її теж не перевірили на контрольному тренуванні?

Окрім цього, Валентина Семеренко приймала участь в розмовах в вболівальниками у відповідях до коментарів. 

Коментарі були опубліковані в інтервалі між 7 та 10 ранку за Києвом, тобто о 14-17 годині за Пхьончханом. Тобто всього за декілька годин до старту естафети.

Тренерський штаб збірної України довірив місце у складі в естафетній гонці Ірині Варвинець, Віті Семеренко, Юлії Джимі та Анастасії Меркушиній. Таким чином поза заявкою залишилися Олена Підгрушна та Валентина Семеренко, інформує Sport Arena.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #олімпіада
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: