На Олімпіаді-2018 в лижному двоєборстві Віктор Пасічник показав кращий результат

21.02.2018 19:23   Джерело: ZIK
Опубліковано : Новини Тернопілля

Лідер збірної України з лижного двоєборства Віктор Пасічник показав свій найкращий результат в кар’єрі на зимових Олімпіадах – випускник Львівського державного університету фізичної культури посів 23-є місце в другому медальному старті (стрибок з великого трампліна та гонка на 10 км) ХХІІІ зимових Олімпійських ігор-2018 у південнокорейському Пхьончхані, - повідомляє ZIK.

 

Нагадаємо, у першому медальному старті двоєборства на Олімпіаді-2018 (середній трамплін + гонка на 10 км) Віктор Пасічник повторив свій кращий результат в кар’єрі на Олімпіадах – 30-е місце. Вперше у тридцятку найсильніших на олімпійському турнірі він пробився чотири роки тому у Сочі-2014. При цьому у змаганнях, що відбулися 14-го лютого, українець досить слабо виступив на трампліні (36-й результат), але дуже сильно провів гонку, показавши 13-й час, пише ldufk.edu.ua.

Сьогодні ж на великому трампліні спортсмен з Кременця Тернопільської області стрибнув набагато краще – 21-й результат, який давав йому дуже хороші шанси прорватися в ТОП-20 у підсумку.

Однак будемо відверті, сьогодні в гонці Пасічник розчарував, показавши лише 33-й результат по чистому часу – однозначно значний регрес у порівнянні з минулим тижнем. Однак навіть з таким виступом на трасі Пасічник показав свій найкращий результат в кар’єрі на Олімпіадах – 23-є підсумкове місце.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ZIK  

Коментарі