Молитва онлайн: священик з Тернопільщини благословляє через Instagram (Відео)

21.02.2018 19:13   Джерело: МедіаТОР
Опубліковано : Новини Тернопілля

Священик з Тернопільщини Василь Германюк організовує пряму трансляцію коротеньких молитов і благословення в Instagram. Отець очолює парафію Української греко-католицької церкви у містечку Скала-Подільська. Виходить в прямий ефір по неділях та святах, - пише МедіаТОР.

Про це повідомляється на офіійній сторінці Парафії УГКЦ Скали-Подільської у Facebook.

– Якщо молода особа прокидається вранці і першим її кроком є відкриття Інстаграм, щоб глянути, хто що там лайкнув і кинув новенького – я пропоную, по совісті, духовну альтернативу – помолитись разом зі мною ранішню молитву у прямій трансляції і згодом в записі на 24 години. Це своєрідна допомога тим, хто прокинувся і забув змовити «Отче наш» і «Богородице Діво», адже одним з найперших ранкових дій має бути подячна молитва, – пояснює священик. 

На сторінці парафії УГКЦ Скали-Подільської у Facebook зазначається, що таку духовну опіку отець Василь надає «для його сучасних друзів і підписників Інстаграм-каналу». Водночас закликають долучатися до молитви також усіх охочих.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: МедіаТОР  

Коментарі