Тернопільський рибоохоронний патруль шукає ще 5 патрульних

21.02.2018 13:13   Джерело: Держрибагентство України
Опубліковано : Новини Тернопілля

20 лютого розпочався прийом документів до рибоохоронного патруля Тернопільської області. До Управління потрібні ще 5 рибоохоронних патрульних.

Закликаємо чесних, амбітних, вмотивованих громадян, кому не байдужа доля рибної галузі, долучатись до реформування і подавати документи для участі в конкурсі. Зі свого боку держава створила необхідні умови для ефективної рибоохоронної роботи – сучасна техніка, паливно-мастильні матеріали та зарплата близько 9 тис грн.

Рибоохоронний патруль є органом з якісно новими стандартами роботи. Його створено замість ліквідованих органів рибоохорони (рибінспекції), що були об’єктом численних нарікань з боку рибалок. Це використання європейського досвіду, сучасне оснащення та відкритість перед суспільством. Патрульні будуть набиратись на основі відкритого конкурсу, пройдуть фахове навчання, курси підвищення кваліфікації.

Читайте також

На Тернопільщині успішно працює рибоохоронний патруль

Для участі в конкурсі необхідно подати наступні документи:

- Копію паспорта громадянина України.

- Письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади, до якої додається резюме у довільній формі.

- Письмову заяву, в якій особа повідомляє, про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки і оприлюднення відомостей стосовно неї, відповідно до зазначеного Закону.

- Копію (копії) документа (документів) про освіту.

- Оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

- Заповнену особову картку встановленого зразка.

- Декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік.

Інформацію щодо посадових обов’язків, кваліфікаційних вимог можна переглянути за посиланням.

Документи про участь у конкурсі приймаються за адресою: 46005, м. Тернопіль, вул. Микулинецька,111а, до 17 год. 30 хв. 12 березня 2018 року включно.

За додатковою інформацією звертайтесь за номером телефону: тел.(0352) 27-70-34 (Корнафель Марія Богданівна).
Конкурс на зайняття вакантних посад до рибного патруля відбудеться відповідно до вимог Закону «Про державну службу» у новій редакції, включатиме електронне тестування та співбесіду і буде максимально прозорим та зрозумілим для суспільства.

Нагадаємо, відповідно до штатного розпису в Тернопільському рибоохоронному патрулі передбачено 8 патрульних. Станом на початок лютого, рибоохоронний патруль Тернопільщини налічує 3 патрульних. Вони патрулюють водойми та проводять рибоохоронні рейди із затримання порушників правил рибальства, перевіряють діяльність рибалок-промисловиків та законність походження риби у точках продажу і на ринках, співпрацюють з громадськістю.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Держрибагентство України  

Коментарі