Реквієм за Героями Небесної Сотні відбувся 20 лютого у Тернополі (Фото)

Опубліковано:
21 Лютого, 2018

20 лютого у Тернополі відбулися пам’ятні заходи з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні, що відзначають в Україні щорічно з 2015 року. 

Зокрема, біля пам’ятника Небесній Сотні священнослужителі традиційних християнських церков відправили поминальну панахиду, а представники влади та громадськості поклали квіти до символічного знаку пам’яті Героїв та вшанували загиблих учасників Революції гідності хвилиною мовчання.

«Сьогодні ми схиляємо голови у знак вшанування подвигу тих, хто першим став на захист Свободи і Гідності кожного українця, хто повів за собою суспільство, подолавши страх, пішов на озброєного ворога та показав, що українська ідея сильніша за кулі, – зазначає Сергій Надал. – Нехай Гідність, Свобода та Єдність стануть орієнтиром для кожного патріота, який захищає Україну на полі бою та для тих, хто на своєму місці докладає зусиль, аби зробити країну сильнішою. Бо саме цього хотіли герої Небесної Сотні».

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #герой, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реквієм, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: