100-річний ювілей відзначила жителька Тернопільщини

20.02.2018 20:43   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопілля
100-річний ювілей відзначила днями найстарша жителька Чорткова Ольга Антонівна Карабін, - пишуть Тернополяни.

«Ольга Антонівна не сподівалася, що зустріне такий поважний і сивий ювілей, оскільки ціле життя важко пропрацювала на колгоспній ланці, сапаючи буряки. Разом із чоловіком, якого проводжала і зустріла з Другої світової війни, виростила і виховала двох синів Богдана та Михайла. Також має трьох онуків і двох правнуків, які є найбільшою потіхою її життя», - розповіли у прес-службі Чортківської міської ради.

Читайте також

Ювілеї Михайла та Євгена Дударів: Життя прожити – не поле перейти
Заслужений артист з Тернополя відсвяткував ювілей на сцені (Фоторепортаж)

У свої молоді роки Ольга Карабін допомагала членам ОУН УПА.

У невеличкому на зріст і худорлявому тілі ховається щира українка, яка в сотий день народження тихенько промовляє: «Ми українці, ми не покорились і ніколи не покоримось, бо Україна є в наших серцях»

З ювілеєм довгожительку привітав Чортківський  міський голова Володимир Шматько: «Благословенна Ваша хата, Ольго Антонівно! Дожити до такого поважного ювілею крізь ті випробування, що приготувала історія у минулому столітті, бачити на своїй землі правління трьох держав – це щось неймовірне. Значить, Ваша сім’я у Бога – на добрій замітці».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі