Пам’ять загиблих воїнів АТО вшанували на Микулинецькому кладовищі

Опубліковано:
20 Лютого, 2018

На Микулинецькому кладовищі відбулась панахида та покладання квітів до могил воїнів АТО, які віддали своє життя у боротьбі за Україну. Вшанувати пам’ять героїв прийшли родини і побратими загиблих, представники влади та духовенства.

Як зазначив очільник міста, подвиг Небесної сотні став поворотним моментом історії сучасної України. З нього почалася незворотна революція свідомості усього українського суспільства, що усвідомило себе єдиною політичною нацією зі спільними цінностями.

null

«Сьогодні ми схиляємо наші голови перед людьми, які полягли на захисті української державності та ще раз усвідомлюємо, якою ціною нам дається мир у країні, – наголошує очільник Тернополя Сергій Надал. – Тож, вшануймо пам’ять Героїв, які ціною життя дали нам змогу жити у мирі і робімо усе, щоб Україна здобула перемогу над ворогом».

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #герой, #кладовище, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: