На тернопільського школяра напали невідомі у балаклавах (Відео)

Опубліковано:
20 Лютого, 2018

Четверо невідомих напали на 16-річного тернополянина і викрали у нього мобільний телефон  марки iPhone-5. За словами потерпілого, розбій трапився неподалік школи №21, а сума збитків – близько чотирьох тисяч гривень, – пише МедіаТОР.

У ході проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські карного розшуку вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися троє тернополян – двом з них по вісімнадцять років, одному двадцять, а четвертий – неповнолітній львів’янин 2002 року народження.

Троє тернопільських підозрюваних у скоєному зізналися. Місце знаходження львів’янина встановили оперативники також.

– Затримані розповіли, що підзаробити злочинним шляхом вирішили за годину до злочину. Жертву вони знали заочно – мали з ним спільних знайомих. Відомо було і те, що той користується дорогим мобільним телефоном. На місце запланованого злочину під’їхали на таксі і стали чекати на свою жертву. Коли юнак підійшов, вони, погрожуючи ножем, почали вимагати у нього гроші, а після цього змусили ще й віддати мобільний.  Після розбою усі втекли. Телефон здали до ломбарду, – коментує заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Володимир Галевич

Правоохоронці перевіряють четвірку на причетність до інших злочинів. Їм інкримінують статтю 187 частина 2 Кримінального кодексу України – розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Усім повідомлено про підозру. Повнолітнім обрали запобіжний захід тримання під вартою, а неповнолітньому – домашній арешт.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грабунок, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: