На 13-ти вулицях Тернополя ліквідовують глибокі вибоїни на дорогах

Опубліковано:
20 Лютого, 2018

У Тернополі комунальні служби ліквідовують глибокі вибоїни на дорогах. Наразі проводиться не капітальний, не поточний ремонт, а лише ліквідація глибоких вибоїн, щоб забезпечити безперебійний рух транспорту.

–  Комунальним підприємством «Міськшляхрембуд» сформовано три бригади працівників, які для роботи отримали 25 тонн холодної бітумної органо – мінеральної суміші. Саме ця суміш використовується при таких погодних умовах, які зараз спостерігаються у Тернополі, – розповідає начальник відділу технагляду Олег Вітик.

Ліквідація вибоїн у Тернополі триває на вул. 15 Квітня, вул. С. Будного, вул. Протасевича, вул. Довженка, вул. Польова, вул. Микулинецька, вул. Чехова, вул. Об’їзна, транспортній розв’язці вулиць Микулинецька – Живова – Острозького, вул. Руська, транспортній розв’язці вулиць Степана Бандери – Протасевича-15 Квітня, транспортній розв’язці вулиць Степана Будного- Об’їзна через вул. Бережанську та на Майдані Волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: