Тарас Мельник: «Нехай Вас завжди супроводжує хороша музика»

Опубліковано:
20 Лютого, 2018

– Тарасе, ми досить давно вже з тобою не спілкувалися. Пригадую  ще інтерв’ю та твій виступ були десь на самих початках розвитку журналу, це вже близько 4-х років тому. Тоді, коли  тільки повернувся  з проекту «Голос країни», ти видався нам усім милим, талановитим, починаючим артистом, який чітко розуміє свій подальший шлях. Тож, що за три роки змінилося в твоєму  професійному житті?

– Привіт, я пам’ятаю наше знайомство. Дійсно, пройшло вже близько 4 років. Що змінилось? Змін, насправді, в мене сталось чимало – і в професійному житті також. Три роки я провів в чудовій країні –  Китай, де зустрів багато хороших, талановитих співвітчизників.  Зараз, я збираю матеріал для створення своєї програми, своїх пісень, та це, як виявилось, зробити зовсім не легко. Також працюю над створенням чудової пісні, яку мені подарував талановитий співак, композитор, автор багатьох українських хітів, наш земляк Андрій Підлужний.

– Як бачу, відбулися чималі зміни в професії, що дуже радує наших читачів, а що відбулося в особистому житті? Наскільки мені відомо ти вже встиг одружитися. Розкажи, як це було?

– Так, майже відразу після повернення з Китаю ми з коханою дружиною відгуляли весілля. Насправді планували одружитись вже давно, оскільки зустрічаємось понад 5 років. Це людина, яка мене завжди підтримує, яка поруч, тому в мене не виникало жодних сумнівів щодо одруження. Як це було? Було все в кращих традиціях нашого краю. Я не хотів зайвого “пафосу” на весіллі. Впевнений, що багато людей моєї професії мене розуміють.  

– Яка завелика вже твоя творча папка, тобто скільки власних пісень?

– Про творчу папку ще рано говорити, але напрацювань вже є багато, тепер треба це все зібрати в одне ціле.

– Як ти ставишся до просування своєї творчості на радіо та телебаченні?

– Радіо і телебачення – це дуже добре, але мені здається, що зараз, найефективнішим є інтернет – ресурси. Найвідоміші нові хіти спочатку з’являються в  інтернеті.

– Що в твоїх найближчих планах – створення відео кліпу,  власного гурту чи можливо інший музичний проект?

– Першочергово планую доробити пісню Андрія Підлужного, а також, зняти відео кліп.

– Окрім музики, в тебе є хобі?

– Моє хобі –  більярд. Але найголовніше – я страшенно люблю рибалити. Часом не вистачає цієї тиші, і саме тому люблю їздити подалі від цивілізації.

– Як гадаєш, починаючому, але дуже талановитому артисту де є більший шанс  завоювати велику сцену: у нас в Україні чи де-не-будь за кордоном? Чи все-таки пробувати себе у вокальних шоу?

– Мені здається, що немає конкретної схеми, як і де завойовувати сцену. Вокальні проекти – це звичайно дуже серйозний крок, але  найважливіше в цих шоу –  реклама. Чим більше тебе показують, говорять про тебе, тим більше ти популярний. А вже потім, важливо  втримати цю популярність. А для цього потрібні фінанси.

Спілкувалася Маріанна Балабан

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виконавець, #інтерв’ю, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пісні, #спів, #тарас мельник, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: