Молимось в Інстаграмі: Духовна альтернатива від отця Василя Германюка (Відео)

Опубліковано:
20 Лютого, 2018

Щоразу, коли на мій Instagram приходить повідомлення про пряму трансляцію молитви від о. Василя Германюка, священика УГКЦ зі Скали-Подільської,  я намагаюсь долучитися до неї. Часто це буває в дорозі, у якихось інших справах… Таке повідомлення змушує відкласти буденні клопоти і присвятити декілька хвилин молитві. Священик зі Скали –Подільської розмовляє з людьми у досить незвичний спосіб – через Instagram, бо розуміє, не у всіх є можливість та час прийти до церкви. А молитися, переконаний душпастир, треба щодня. Тому, коли їде автомобілем у своїх справах, використовує час у дорозі на духовні розмови із читачами своєї соціальної мережі.

null

Фото: Соціальна мережа

Його прямі трансляції можна переглянути по  неділях і святах, бува і частіше. Завдяки такій ініціативі, молодий священик  має уже чимало своїх інтернет-парафіян.  

– Якщо  молода особа прокидається вранці і першим її кроком є відкриття  Instagram, щоб глянути хто що там лайкнув і кинув новенького, я пропоную, по совісті, духовну альтернативу – ранішню молитву у прямій трансляції, яку згодом можна прослухати у записі протягом  24 годин. Це своєрідна допомога тим, хто прокинувся і забув змовити «Отче наш» і «Богородице Діво», адже одним з найперших ранкових дій має бути подячна молитва, – пояснює священик. 

Ось таку духовну опіку звершує отець Василь для його сучасних друзів і підписників –  Instagram-каналу. Долучайтесь і ви до сторінки священика @hvmnew і моліться разом. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #василь германюк, #інстграм, #молитва, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #отець, #скала-подільська, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: