Що планує робити Ляшко після виходу на пенсію?

Опубліковано:
19 Лютого, 2018

«У мене вже семеро собак – нещодавно ще одну дворняжку взяв. Я у фейсбуці постійно бачу пости волонтерів, де вони просять забрати тварину. У мене таке серце, що я би їх усіх взяв. Може я цим і займуся на старості, коли завершу політичну кар’єру. Заведу собі притулок на тисячу собак, буду їх доглядати і годувати. Бо я точно знаю, що собаки – це останні ангели на землі», – заявив лідер Радикальної партії. 

Народний депутат наголосив, що потрібно міняти держава повинна піклуватись про безпритульних тварин. 

«Я ніколи не розказую, скільки допомагаю різним притулкам – Господь бачить. Але я не вперше беру бездомну собаку, колись взяв дворняжку Квітку – вона була дуже худа, а зараз поправилась, бігає така довольна. На жаль, я один не можу допомогти всім, тому треба міняти державну політику. Ставлення до тварин має бути гуманне: потрібна стерилізація, щоб вони не розповсюджувалися безконтрольно. Бо коли травлять – це жахливо. Якщо людина може вбити собаку, то вона і людину може вбити. Я так вважаю. Коли хтось каже, що я люблю собак більше, ніж людей, це не правда. Я люблю і людей, і собак. Але точно знаю, що той, хто не любить собак, не може любити людей. Бо у нього немає співчуття», – підкреслив Ляшко. 

Політик також розповів, що вдома завжди виконує функцію миротворця. 

«Нова собака почувається вдома нормально. У нас інша проблема – конфлікт між двома кобелями: дворняжкою Шахтариком і французьким бульдогом Горішком. Мені легше помирити своїх партійців, ніж цих двох собак. Незважаючи на те, що я лідер Радикальної партії, завжди виконую роль миротворця. Кажуть, вік живи – вік учись. Чим старше я стаю, тим більше я розумію, що треба шукати шляхи об’єднання», – підсумував Ляшко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #Ляшко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: