Бюджетний відпочинок 2018: експерти оприлюднили список основних напрямків

19.02.2018 11:23   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

В 2018 році, найбільш доступним та популярним для українців напрямком відпочинку закордоном признаний Єгипет. Такі висновки зробили спеціалісти туристичної сфери крупної інтернет-платформи Скидочник, на основі дослідження цін серед 34 найбільш відомих світових курортів. В трійку найбільш фінансово вигідних місць відпочинку також ввійшли Туреччина, Об’єднані Арабські Емірати. Цього року значно доступнішим став відпочинок на морі в Іспанії, не в останню чергу через введення безвізового режиму.

Експерти оприлюднили список бюджетних напрямків для туризму, виходячи із 2 ключових параметрів: ціни тижневого тура на одну особу, з включеною вартістю авіаперельоту та проживанням у готелі від 4*, а також популярності вибраного курорту серед жителів країни – на основі кількості пошукових запитів в мережі.

Так, на даний туристичний сезон, топ-рейтинг доступних країн для подорожей закордон посів Єгипет. Адже купити гарячу путівку в Хургаду або Шарм-ель-Шейх, сьогодні, можна вже від 150$, включаючи вартість дальнього перельоту, а також спектром послуг по систему «all-inclusive». Попри необхідність оформлення туристичної візи (60$), ціна пакетного туру в Єгипет залишається найнижчою.

Друге місце, по популярності та доступності відпочинку для більшості жителів країни, посідає Туреччина. До старту високого туристичного сезону – з кінця травня та до початку вересня, купити тур в Анталію, Бодрум чи Белек по системі «все включено», можна від 220$, без необхідності додаткового оформлення в’їзних документів.

В трійку лідируючих країн, у 2018 році, ввійшли також ОАЕ, які дозволили українцям подорожувати по країні без віз. Так, до червня, можна придбати тур в Дубай від 390$, враховуючи високий рівень сервісу в готелях від 3*.

На даний сезон, зберігається також популярність туризму на Мальдіви. Жителі країни готові переплачувати за дальній авіапереліт, щоб отримати максимально комфортний та усамітнений відпочинок. Найнижчі ціни на гарячі путівки на Мальдіви тут прогнозуються до початку літнього періоду та стартують вже від 900$.

Також, росте попит на екзотичний відпочинок на Карибському морі – в Домініканській Республіці. Враховуючи знижки до -40% на раннє бронювання від тур операторів, купити тур на Карибське море є можливість від 1150$ з проживанням у готелі 5* та включеним харчуванням.

За прогнозами експертів, кількість подорожуючих українців в 2018 році збільшиться на 10-15%. Адже список бюджетних курортів для відпочинку розширюється і надалі, а популярні турагенції вже пропонують вагомі знижки на літній сезон, які зручно можна знайти на надійному інтернет-ресурсі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі