Тернополянам за догляд за собачкою пропонують дві місячні зарплати

Опубліковано:
18 Лютого, 2018

Доволі цікаве і заманливе оголошення розмістила Оксанка Оскар у спільноті «Шукаю роботу Тернопіль». Пані Оксанка шукає людину, яка б кілька годин на добу проводила з собачкою Жужою. Жінка пише:

«Для порядної та доброї собаки Жужі потрібен порядний та добрий доглядальник на час відсутності господарів. Робота щоденна, з 9.00-16.00. В обов’язки входить дворазовий вигул Жужі, харчування та щоденний душ, проводження з нею часу. Також в відповідні години Жужа приймає ліки і відвідує ветлікаря.

Оплата щомісяця в розмірі 250 $.

На час відрядження господарів можливе проживання з Жужою за відповідну доплату. Тільки для тернополян. Будь-ласка прохання людей не з Тернополя та не серйозних і безвідповідальних не турбувати».

Що тут можна додати. 250 доларів це трохи більше шести з половиною тисяч. Тобто майже дві мінімальні місячні зарплати. Собачці за догляд за якою готові заплатити такі гроші можна хіба що позаздрити.

Тільки маленький нюанс. Пані Оксанка шукає людей виключно з Тернополя, але при цьому у її профілі вказано, що проживає вона у Львові.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робота, #собака, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: