Вічний скарб – Біблія

Опубліковано:
18 Лютого, 2018

Про Біблію – книгу усіх книг, знають усі, але зрозуміти її глибинний зміст із користю для своєї душі – завдання не з легких. Важко самому осягнути трактування релігійного життя, для цього люди часто вдаються за поясненнями до духовних осіб, теологів.

Цікаву зустріч з цього приводу влаштували нещодавно у Чортківському гуманітарно – педагогіч-    ному коледжі ім. Олександра Барвінського. Викладач коледжу Ольга Окіпна запросила на розмову зі студентами отця Мирослава Думича із Собору Верховних апостолів Петра і Павла. Година спілкування між студентами і о. Мирославом на тему «Біблія – вічний скарб» була надзвичайно корисною і пізнавальною.

Ольга Окіпна разом зі студентами зробила короткий екскурс в історію написання Біблії. Доповідачі також говорили про місце Святого Письма в житті людини. А о. Мирослав Думич цікаво розповів про створення кожної частини Біблії, заохочував студентів до читання Святого Письма.  

Проте студенти не лише слухали розповідь духівника, зустріч переросла у діалог, де кожен задавав питання, що цікавлять і отримував вичерпні відповіді на них.

   Такі зустрічі, наголошують у коледжі, стануть традиційними і в майбутньому, адже вони вчать молодь високим істинам, духовним цінностям.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біблія, #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #священик, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: