Тернопільські патрульні забрали хлопчика у п’яного дідуся

Опубліковано:
18 Лютого, 2018

«Вони вже так третє коло їздять. Дід напився, а дитина проситься додому», – поскаржилася кондуктор тролейбуса, коли патрульні приїхали на виклик.

Вона вказала на крісло, де сидів чоловік з 5-річним хлопчиком. Патрульні підійшли до громадянина. Вони почали розпитувати про батьків дитини. Від нього було чутно характерний різкий запах алкоголю. Чоловік почав кричати, лаятися і розмахувати руками. Інспектори попросили припинити правопорушення, але громадянин не зважав.

«Залишити з ним дитину, було небезпечно. Дебошир ніяк не хотів називати дані батьків, але зрозумів, що справа серйозна назвав телефон матері», – розповів патрульний Роман.

Разом з онуком патрульні доставили громадянина до відділку поліції. Дитину передали працівникам ювенальної превенції. Інспектори встановили зв’язалися з матір’ю хлопчика та повідомили місцезнаходження дитини.

На нетверезого дебошира патрульні склали 3 адміністративні протоколи за дрібне хуліганство, злісну непокору працівникам поліції та появу у громадському місці в нетверезому стані.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: