Олена Підгрушна готується до естафети у Пхьончхані-2018

Опубліковано:
17 Лютого, 2018

Президент федерації біатлону України (ФБУ) Володимир Бринзак спростував свою ж заяву про те, що капітан жіночої команди, аспірантка Львівського державного університету фізичної культури Олена Підгрушна закінчує кар’єру, – пише ZIK.

«Олена Підгрушна продовжує тренуватися, відновлювати свою форму після хвороби. Можливо, ми побачимо її в естафеті, але поки що вона не в тих кондиціях, які дозволяють виступати на Олімпійських іграх. Проте, у нас ще є час до естафети.

Подивимося, як воно буде далі. У Кореї вона ще проходить акліматизацію, конкретніше буде видно пізніше, на дев’ятий–десятий день перебування тут.

Також Підгрушна мені повідомила, що не планує завершувати кар’єру. Я перед нею вибачився, бо думав, що через проблеми, які у неї виникли останнім часом, вона не захоче продовжувати виступати. Але вона сказала, що ще планує бігати.

Я їй теж сказав, що ми не заперечуємо, а тільки за, щоб вона бігала ще дві Олімпіади. Віта Семеренко також хоче продовжувати виступати», – цитує Володимира Бринзака xsport.ua.

Нагадаємо, Олена Підгрушна (на фото) через хворобу тривалий час не тренувалася напередодні поточної Олімпіади. У Пхьончхан її взяли запасною і вона вже пропустила три особисті гонки.

Нагадаємо, жіноча естафета на ХХІІІ зимовій Олімпіаді-2018 відбудеться у четвер, 22 лютого.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олімпіада, #підгрушна, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: